Al treilea roman la Anderlecht?! Patronul unui roman din strainatate confirma: "Avem 3 oferte pentru el, iar pretul nu e mic"

Autor: Sport.ro
Duminica 04 Iunie 2017, 17:31

	Al treilea roman la Anderlecht?! Patronul unui roman din strainatate confirma: "Avem 3 oferte pentru el, iar pretul nu e mic"

Mijlocasul defensiv Alexandru Cretu (25 de ani), plecat de la CSM Iasi la Olimpija Ljublijana in iarna, ar putea schimba campionatul dupa doar 6 luni. Acesta este dorit, potrivit presei slovene, de mai multe formatii, intre care Dinamo Zagreb si Anderlecht Bruxelles.

Cretu ar putea deveni coleg cu Alex Chipciu si Nicusor Stanciu, in Belgia. Patronul lui Olimpija Ljublijana, Milan Mandaric, fost actionar si la Portsmouth, Leicester si Sheffield Wednesday, a confirmat in presa slovena ca exista interes din partea a trei cluburi pentru fotbalistul roman.

Potrivit slovenilor, Cretu este dorit de Dinamo Zagreb si Anderlecht. Milan Mandaric a dezvaluit ca si o a treia formatie se intereseaza de el.

"Cretu la Anderlecht? Pot sa spun doar ca exista interes foarte serios din partea a trei cluburi, pentru ca el este un fotbalist bun! Noi avem un contract semnat cu el pana in 2020, deci pretul pe care il vrem nu poate fi chiar mic", a spus Mandaric.

Alex Cretu a jucat de 14 ori in 2017 pentru Olimpija, marcand un gol. Olimpija Ljublijana a incheiat campionatul pe locul 3 in Slovenia.

La Olimpija, Cretu este in prezent coleg cu Julius Wobay (ex-Universitatea Craiova), Rok Knonaveter (ex-Petrolul) si Ricardo Alves (ex-Rapid).

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies