Alexandru Cretu Anderlecht Milan Mandaric Olimpija Ljubljana Stranieri

Al treilea roman la Anderlecht?! Patronul unui roman din strainatate confirma: "Avem 3 oferte pentru el, iar pretul nu e mic"

Mijlocasul defensiv Alexandru Cretu (25 de ani), plecat de la CSM Iasi la Olimpija Ljublijana in iarna, ar putea schimba campionatul dupa doar 6 luni. Acesta este dorit, potrivit presei slovene, de mai multe formatii, intre care Dinamo Zagreb si Anderlecht Bruxelles.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Iunie 2017, 17:31
Data actualizarii: Duminica 04 Iunie 2017, 17:39

Cretu ar putea deveni coleg cu Alex Chipciu si Nicusor Stanciu, in Belgia. Patronul lui Olimpija Ljublijana, Milan Mandaric, fost actionar si la Portsmouth, Leicester si Sheffield Wednesday, a confirmat in presa slovena ca exista interes din partea a trei cluburi pentru fotbalistul roman.

Potrivit slovenilor, Cretu este dorit de Dinamo Zagreb si Anderlecht. Milan Mandaric a dezvaluit ca si o a treia formatie se intereseaza de el.

"Cretu la Anderlecht? Pot sa spun doar ca exista interes foarte serios din partea a trei cluburi, pentru ca el este un fotbalist bun! Noi avem un contract semnat cu el pana in 2020, deci pretul pe care il vrem nu poate fi chiar mic", a spus Mandaric.

Alex Cretu a jucat de 14 ori in 2017 pentru Olimpija, marcand un gol. Olimpija Ljublijana a incheiat campionatul pe locul 3 in Slovenia.

La Olimpija, Cretu este in prezent coleg cu Julius Wobay (ex-Universitatea Craiova), Rok Knonaveter (ex-Petrolul) si Ricardo Alves (ex-Rapid).

Modifică setările cookies