A fost eliberat PRIMUL loc in Premier League pentru Dan Petrescu! Visul de-o viata i se poate implini in orice moment

Autor: Sport.ro
Marti 08 Aprilie 2014, 19:00

	A fost eliberat PRIMUL loc in Premier League pentru Dan Petrescu! Visul de-o viata i se poate implini in orice moment

Super Dan Petrescu tocmai si-a oficilizat despartirea de Dinamo Moscova. E liber pentru Premier League.

Petrescu a fost dorit in toamna de Crystal Palace si Fulham, dar sefii lui Dinamo nu l-au lasat sa plece. Acum, e liber sa-si implineasca visul.

"Dupa ce plec de la Dinamo, vreau sa ajung in Anglia. Nu am ascuns-o niciodata, imi doresc mult sa antrenez acolo, in special in Londra", a spus Petrescu intr-un interviu acordat in iarna.

Daca pistele Palace si Fulham sunt acum blocate, Petrescu isi poate face loc la Norwich. Echipa de pe locul 17 din Premier League tocmai si-a concediat antrenorul, pe Chris Hughton, si l-a pus in locul sau pe Neil Adams, fost manager la juniori. Adams are 5 meciuri la dispozitie pentru a demonstra ca poate fi o solutie pe termen lung, altfel sefii l-au anuntat ca se va renunta la el. Chiar daca e la 5 puncte peste Fulham, Norwich are un final horror de sezon: derby de salvare chiar impotriva londonezilor, apoi meciuri de 5 stele cu Liverpool, Man United, Chelsea si Arsenal!

Norwich nu e singura solutie disponibila pentru Super Dan. In vara, ar putea sa fie redeschise discutiile cu Fulham, mai ales in cazul retrogradarii, dar si cu cluburi din Championship.

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies