A centrat in Indonezia si a dat gol in Malta! El este cel mai plimbat jucator roman: vezi povestea Soimului Maltez!

Leontin Chitescu este roman, a jucat la Poli Timisoara, UTA si CFR Cluj, a fost coleg cu Codrea si Dan Alexa, a plecat in Indonezia unde a jucat la cele mai tari 3 echipe, acum joaca in Malta si doreste sa prinda nationala lui Razvan Lucescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Martie 2010, 12:05
Data actualizarii: Vineri 05 Martie 2010, 13:39

"M-am apucat de fotbal la 9 ani, la Electrica Timisoara, apoi la 11 la Liceul Banatul am devenit campion national. Am fost coleg cu Paul Codrea, Dan Alexa, Cristian Dancia. La seniori am jucat pentru Poli Timisoara, UTA si CFR Cluj.

 

Postul meu este mijlocas central Cel mai important gol a fost din derby-ul POLI-UTA, terminat cu scorul de 3-4 eu inscriind golul 4,impotriva orasului meu in prelungiri", spune Leo.

Romania – Indonezia - Malta

"In Indonezia am ajuns printr-un impresar australian. Am jucat la 3 dintre cele mai mari echipe din Indonesia: PSM Makassar, PERSIB Bandung, AREMA Malang. Fotbalul aici este la un nivel mai slab decat la noi, dar in privinta suporterilor este incredibil: sub 15.000 niciodata. Chiar si la antrenamente sunt 2-3000 de oameni.

Cea mai haioasa intamplare? Cea mai haioasa intamplare a fost tot pe stadion. Jucam pe nocturna de la 21:00 si eram condusi acasa 2-0 prin 2 penalty-uri inventate...Deci suporterii innebuniti...Au intrat pe teren...s-a intreupt meciul..am fugit la vestiare...si la ora 1 am reluat meciul...castigand 3-2.

 

Ce mancam in Indonesia? Mancaruri ciudate nu prea am avut curaj sa mananc...In Malta am ajuns printr-un impresar nigerian, am ajuns aici stiind ca voi juca in prima liga, dar dupa prima etapa echipa a fost retrogradata pe motive de coruptie (gen Juventus). Dar vom promova anul asta inapoi. Mai este un roman,Lucian Dronca, la o alta echipa", povesteste Leo Chitescu.

Vrea la nationala!

"Visul meu a fost mereu sa joc la nationala Romaniei, dar va ramane un vis, Poate voi reusi la cea a Maltei :)", spune Leo Chitescu.

Echipele unde a jucat Leo Chitescu

2000-2001 Poli Timisoara
2001-2004 UTA Arad
2004-2007 CFR Cluj
Unirea Dej (imprumutat)
2007 PSM Makassar (Indonezia)
2007 Persib Bandung (Indonezia)
2009 Arema Malang (Indonezia)
2009– Vittoriosa Stars (Malta)

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies