Shakira a dezvăluit motivul pentru care ea și Pique nu s-au căsătorit, deși sunt împreună de peste 10 ani 

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Martie 2022, 19:32
Data actualizarii: Sambata 12 Martie 2022, 19:33

Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) formează unul dintre cele mai solide cupluri din fotbal. 

Cei doi s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare de la „Waka Waka”, piesa devenită imn pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud, câștigat de Spania în finala cu Olanda, 1-0. De atunci, cântăreața de origine columbiană și fotbalistul Barcelonei formează un cuplu și au împreună doi băieți, Sasha și Milan. 

Deși sunt împreună de peste un deceniu, Shakira și Pique nu s-au căsătorit, iar artista a dezvăluit într-un interviu acordat recent care este motivul pentru care nu au făcut nunta încă. 

Shakira, despre motivul pentru care ea și Pique nu s-au căsătorit

Tot în podcastul „Planet Weird” cântăreața a oferit detalii și despre principalele motive ale neînțelegerilor din cuplu. Născuți în aceeași zi, pe 2 februarie, dar la 10 ani distanță, Shakira și Pique caută să își mențină relația 'vie', după cum a dezvăluit chiar ea. 

„Ideea de căsătorie mă sperie. Nu vreau să înceteze să mă vadă drept 'iubita lui'. Este precum acel fruct interzis, prefer să îl mențin atent și să creadă că totul este posibil în funcție de comportamentul său”, a declarat Shakira citată de Mundo Deportivo.

Cântăreața a recunoscut că pe fotbalist cel mai mult îl enervează la ea 'lipsa de punctualitate': „E obosit să aștepte. Ora columbiană nu este precum cea catalană, spaniolă. Mintea lui este structurată așa și a mea...am devenit mult mai punctuală de când îl cunosc. Însă momentele în care ne certăm cu adevărat sunt din cauza faptului că eu ajung târziu, iar el mă așteaptă treaz!”  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!