VIDEO „Leo, iartă-mă, poți face un video pentru copiii mei?” L-a văzut pe Messi în piscină și s-a dus direct la el! Cum a răspuns 

Leo Messi Ibiza Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 14:55
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 14:57

Leo Messi (35 ani) profită de ultimele zile de vacanță la maximum, înainte să revină la antrenamentele lui Paris Saint-Germain. 

Superstarul argentinian se află în Ibiza în vacanță, alături de familie, dar și de prietenii săi apropiați, Cesc Fabregas și Luis Suarez, însoțiți și ei de familiile lor. Messi și-a sărbătorit recent ziua de naștere în compania apropiaților, în vila exclusivistă pe care a închiriat-o pe insulă, fiind surprins de apariția coechipierilor săi din naționala Argentinei, care au vrut să petreacă alături de el. 

VIDEO - Imagini senzaționale cu Leo Messi la piscină 

Ulterior, Messi și-a vizitat și hotelul pe care îl deține în Ibiza, iar în una dintre „excursiile” sale a fost surprins de fanii săi, cu care nu a ezitat să interacționeze. Argentinianul a fost protagonistul unui clip inedit, postat pe rețelele de socializare de o femeie, care l-a surprins în piscină, în timp ce vorbea cu un apropiat. 

Aceasta a început să filmeze și a mers spre Messi, pentru a-l ruga să le transmită un mesaj copiilor ei, care erau mari fani ai săi. 

„Leo, iartă-mă, dar se poate să îți cer un video pentru copiii mei, care te iubesc? Sunt patru”, i se adresează femeia, iar argentinianul a răspuns afirmativ, zâmbind. 

Apoi, femeia a început să rosteasă numele copiilor săi: „Malena, Matias, Julian și Benjamin”. Prietenul lui Messi i-a repetat apoi numele rostite de femeie, iar fotbalistul le-a transmis acestora mesajul: „Bună, Malena, Matias, Benjamin și Julian! Vă trimit un pupic, sper să vă meargă totul bine și vă doresc toate cele bune! Mulțumesc!”

Clipul a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, strângând numeroase reacții, în special în contextul în care Messi nu părea deranjat de interacțiunea cu cei aflați în jurul său. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!