Lionel Messi Argentina Fotbal extern

Hi5, Messi! Pregătirea pentru Mondial merge perfect pentru Argentina: starul lui PSG a marcat cinci goluri într-un meci

Argentina a profitat de meciurile din UEFA Nations League pentru a pregăti participarea la Mondialul din Qatar, cu niște meciuri amicale.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 22:50
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 23:01

După victoria spectaculoasă din "Finalissima", naționala sud-americană a disputat o partidă de verificare cu Estonia, pe Estadio El Sadar (Pamplona).

În fața a aproximativ 20.000 de spectatori, Lionel Messi a oferit un adevărat spectacol, reușind să marcheze toate cele cinci goluri ale partidei.  

Lionel Messi după victoria cu Italia: ”Continuăm să creștem. Asta vrem!”

”A fost o finală frumoasă. Am văzut oamenii bucurându-se. A fost plin de argentinieni. Știam că va fi un meci frumos. A fost un meci complet, a fost dificil să recuperăm mingea în prima repriză, ne-a fost dificil să-l controlăm pe Jorginho, juca singur. Însă după primul gol, s-a schimbat total meciul.

Continuăm să creștem, asta vrem, asta căutăm în fiecare zi, să progresăm și să continuăm să repetăm că nu suntem cei mai buni 'candidați'”, a spus Messi, potrivit Mundo Deportivo.

Ultimul mondial pentru Lionel Messi

Ajuns la vârsta de 34 de ani, Messi a spus că ar putea fi ultimul mondial al său. „M-am gândit la asta, chiar ar putea fi ultimul mondial. O să vedem, fotbalul se schimbă zilnic. Cred că va fi dificil pentru mine să mai joc unul, dar nu e o decizie definitivă”, a declarat argentinianul pentru TyC Sports.

"Câteodată unii oameni se iau de mine că nu alerg îndeajuns. Nu știu cum voi fi la 38 de ani”, a completat starul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!