„Încă nu am putut să îl jignesc!” Joana Sanz dezvăluie cum sunt vizitele în închisoare la Dani Alves 

Joana Sanz Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Iunie 2023, 09:05
Data actualizarii: Marti 06 Iunie 2023, 09:06

Dani Alves (40 de ani) se află în închisoare încă de pe 20 ianuarie, când a fost arestat, în urma acuzațiilor de viol ce i-au fost aduse. 

Brazilianul rămâne închis după ce a fost acuzat că ar fi violat o tânără într-o discotecă din Barcelona, pe 30 decembrie. Judecătoarea i-a refuzat eliberarea din cauză că Alves și-a schimbat în repetate rânduri variantele asupra faptelor petrecute în acea seară. 

Dani Alves a trecut și prin divorț în închisoare, după ce Joana Sanz, cea cu care se căsătorise în 2017, a decis să se despartă de el în urma izbucnirii scandalului. Modelul l-a vizitat în câteva rânduri în închisoare pe jucător, iar acum a dezvăluit cum decurge un astfel de moment.

Joana Sanz, despre vizitele cu Dani Alves din închisoare

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru 'Vanitatis', Joana Sanz a povestit cum se desfășoară o vizită la închisoare, arătându-și regretul față de faptul că nu are parte de intimitate, astfel încât să își poată exprima stările la adresa fostului soț

„Îl văd printr-un geam și vorbim prin intermediul unui telefon. Nu suntem singuri. Sunt cabine transparente în care, pe lângă, există mai multe persoane care dacă vorbești un pic mai tare stau și ascultă. De asta mi se pare violent și din cauza asta până acum nu am putut vorbi de lucruri serioase care ne afectează. Nu am putut încă nici să îl jignesc”, a declarat Joana Sanz conform sport.es

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!