„Eu mă bat pentru toate!” Anamaria Prodan se implică în politică: „El a fost permanent lângă mine în tragedia creată de Reghecampf!” 

anamaria prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Octombrie 2022, 14:33
Data actualizarii: Luni 17 Octombrie 2022, 14:34

La o lună distanță de scandalul monstru în care a fost implicată împreună cu soțul său, Laurențiu Reghecampf (47 ani), Anamaria Prodan (49 ani) a făcut un anunț neașteptat. 

Anamaria Prodan s-a reorientat și a decis să se implice în politică, după scandalul cu antrenorul lui Neftchi Baku, când cei doi au fost surprinși luându-se la bătaie în fața vilei din Snagov. Agentul a „fructificat” situația cu Laurențiu Reghecampf și a pornit o mișcare împotriva violenței domestice. 

Într-o scrisoare dedicată femeilor care se confruntă cu violența domenstică, Anamaria Prodan anunța că a decis să se înscrie în partidul Alianța pentru Patrie, partid în care lider este Cordin Ștefănescu, cel care i-a fost mână dreaptă lui Liviu Dragnea. 

Impresarul promite să susțină drepturile femeilor, având un mesaj războinic și reamintind de situația delicată prin care a trecut cu cel care încă îi este soț și folosind termenul „tragedie”. 

Mesajul Anamariei Prodan prin care anunță implicarea în politică

„Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere, le-a oferit o viață senină, fără lipsuri, încercând să îi înconjoare cu dragoste, respect și încredere, principalele valori ale unei familii adevărate. 

O vorbă din bătrâni spune, mai în glumă mai în serios, că dacă vrei să îl faci pe Dumnezeu să râdă, îi spui planurile tale. Cu toate acestea, Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine și niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce. Așa este și cu tot scandalul prin care trec, acum, împreună cu copiii mei.

Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta. Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.  

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi pielea de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât. Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii! Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot. 

Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate. 

Deși am fost confruntată cu bărbați care nu au niciun minimum de respect pentru femei, care le consideră niște obiecte, bunuri personale ce pot fi aruncate când se plictisesc de ele, cum este cazul fostului meu soț, viața mi-a scos în cale și bărbați români adevărați și ne promovează, fără să le fie teamă de noi și care ne văd ca partenere. 

Femeile care au în jurul lor astfel de bărbați maturi, familiști, respectuoși sunt femei fericite și norocoase. Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu. Până acum!”, a scris Anamaria Prodan. 

În final, agentul a avut și un mesaj de mulțumire către Codrin Ștefănescu și a profitat de ocazie pentru a-și înțepa soțul. 

„Iar Codrin Stefanescu, cel care a fost permanent lângã mine în toatã tragedia creatã de Laurentiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispozitie incredibila echipã de magistrati renumiti, cu experientà, din A.P.P., infrastructura A.P.P. si am toatà sustinerea lui pentru a construi la nivel national aceastã structurã care aparã drepturile româncelor, într-o lume încã a barbatilor.

Dragile mele românce,

V-am spus toate aceste gânduri ale mele pentru cã eu sunt hotarâtã sã lupt pentru noi pâna la capat si vã chem, pe toate femeile României, sã vã alaturati miscárii mele de sustinere a drepturilor noastre.

Eu mã bat pentru toate! Veniti alaturi de mine si împreunã vom râsturna lumea nonvalorilor si vom crea o lume a dreptàtii si a echitatii!

Cu dragoste, respect si pretuire, a voastrã,

Anamaria Prodan,

Patrioatã, luptãtoare pentru drepturile femeilor din România”, a adăugat impresara. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!