Nicolae Stanciu anamaria prodan Wuhan Three Towns Stranieri

Anamaria Prodan vrea să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor! Ce îi pregătește lui Nicușor Stanciu

Nicolae Stanciu (29 de ani) s-ar putea despărți în curând de Wuhan Three Towns, echipa din China la care activează în momentul de față.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 21:52
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 21:55

Mijlocașul ofensiv merge ceas în China, însă impresara sa Anamaria Prodan îi caută deja echipă în ciuda faptului că mai are contract cu gruparea chineză până a finalul anului 2024.

Anamaria Prodan nu-l mai vrea pe Stanciu în China

„Cel mai important pentru mine şi echipa mea este să îl transferăm pe Nicolae Stanciu. Este sub contract, dar vedem ce o să fie. În rest, am jucători foarte tineri pe care trebuie să îi ajut. Se întorc acum acasă. Vor fi mereu protejaţi.

Stanciu este cel mai bun jucător pe care România îl are în momentul ăsta. A fost cel mai bun jucător al campionatului din Cehia. Îmi doresc foarte tare performanţă!”, a spus Anamaria Prodan.

Nicolae Stanciu a îmbrăcat de 15 ori tricoul lui Wuhan Three Towns în acest sezon, reușind să marcheze șapte goluri și să ofere șapte pase decisive. Impresara Anamaria Prodan speră să profite de forma bună a jucătorului său și să-l transfere cât mai curând la un club cu pretenții din Europa.

  • 5.5 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului ofensiv de 29 de ani, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies