„De ce nu joacă FCSB sau Dinamo acolo?!” Ilie Năstase, revoltat: „Marți fac plângere penală!” 

Ilie Nastase arenele bnr stadion Cotroceni Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 13:33
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 13:35

Ilie Năstase (76 ani) a avut o reacție dură la adresa lui Mugur Isărescu din cauza complexului sportiv din Cotroceni.

Fostul tenismen a avut cuvinte dure din cauza situației Arenelor BNR, dar și a stadionului din Cotroceni, care aparțin Băncii Naționale a României. Ion Țiriac a trebuit să își organizeze turneul de tenis, WTA Țiriac Foundation Trophy, aflat la prima ediție, la Centrul Național de Tenis, iar situația l-a scandalizat pe Ilie Năstase. 

Ilie Năstase îl amenință pe Mugur Isărescu 

Ilie Năstase consideră că este inacceptabil că nu se poate juca tenis și fotbal în baza sportivă din Cotroceni și a avut un mesaj dur la adresa lui Mugur Isărescu, directorul Băncii Naționale a României. 

„Acolo nu e vorba doar de terenurile de tenis, ci și de stadionul Cotroceni, de toată baza! Nu se joacă tenis, nici fotbal! E urât dacă domnul Isărescu se împotrivește ca sportul să progreseze.

Nu am reușit încă să fac plângerea pentru că sunt la Constanța. Marți mă întorc și sigur o să fac atunci. Trebuie să-mi iau niște avocați că nu fac singur. Eu știu că este o lege în Europa, în care băncile nu au voie să fie implicate decât în chestiuni bancare. Nu au voie să aibă nici stadion, nici restaurant, nimic. E legislație europeană la care trebuie și noi să ne conformăm ca membri ai Uniunii Europene”, a declarat Ilie Năstase pentru Fanatik

Totodată, fostul tenismen a comentat situația echipelor de fotbal din România care nu au un stadion propriu sau în cazul lui Dinamo au un stadion în construcții și care caută un stadion pe care să evolueze și se lovesc de refuzuri, așa cum se întâmplă și în cazul vicecampioanei României, FCSB. 

„BNR e Banca Națională a românilor, nu a lu’ mama lui de la Drăgășani! De ce nu joacă FCSB sau Dinamo în Cotroceni? Era cel mai frumos din București”, a adăugat Ilie Năstase. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!