GALERIE FOTO Veste importantă pentru Florinel Coman. Jucătorul de la FCSB urmează să devină tată în scurt timp: imagini cu logodnica sa

Florinel Coman FCSB Ioana Timofeciuc Ioana Timofeciuc insarcinata Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 16:15
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 16:32

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc urmează să devină părinți în scurt timp.

La câteva zile după anunțul cererii în căsătorie, cei doi și-au surprins fanii cu o nouă surpriză, postând pe rețelele de socializare imagini prin intermediul cărora au dezvăluit faptul că tânăra este însărcinată.

"Tati și cu mine d-abia așteptăm să te cunoaștem, să te ținem în brațe și să-ți mirosim pielea... Știu că avem multe povești să îți spunem, atât de multe lucruri să învățăm unii de la alții. Tu ne-ai ales pe noi și noi te-am ales pe tine... pentru totdeauna" a scris logodnica lui Coman pe Instagram.

Gigi Becali a vorbit primul despre sarcina Ioanei Timofeciuc

La începutul lunii februariei, într-o intervenție telefonică la "Ora Exactă în Sport", Gigi Becali a dezvăluit că fotbalistul trece printr-o perioadă fericită pe plan personal.

Acesta a explicat la momentul respectiv că partenera lui Florinel Coman este însărcinată, iar cei doi urmează să devină părinți. Florinel Coman și Ioana Timofeciuc sunt împreună din 2017, după transferul jucătorului de la Viitorul Constanța la FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!