Liga 1

Motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat în prima repriză la Craiova! Toni Petrea a vorbit despre jucătorul său 

FCSB a câștigat meciul cu Universitatea Craiova, din etapa cu numărul opt a play-off-ului, 1-0. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 08:09
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 08:11

Singurul gol al meciului a fost marcat de Ivan Mamut, în minutul 87, care a trimis cu călcâiul din apropierea careului mic. În urma victoriei, FCSB a revenit la două lungimi de CFR Cluj în campionat, cu două etape înainte de finalul play-off-ului, ultima fiind meciul direct. 

Motivul pentru care Florinel Coman a fost schimbat în prima repriză a meciului cu Universitatea Craiova 

Un lucru ce a atras atenția în prima parte a partidei a fost schimbarea lui Florinel Coman din minutul 37, fiind înlocuit cu Ianis Stoica. Până în acel moment al jocului, Coman nu reușise să își facă prezența simțită pe teren, iar la pauză au apărut speculații legate de înlocuirea sa

Toni Petrea a vorbit despre situația lui Florinel Coman la finalul partidei, dezvăluind că jucătorul și-a dorit să fie schimbat, după ce a simțit o contractură, pentru a se asigura că nu va fi o accidentare mai serioasă. 

„Coman a cerut schimbare, a simțit o contractură, sper să nu fie nimic grav. L-am întrebat dacă mai poate, mi-a spus că e mai bine să iasă să nu riște ceva mai grav”, a declarat Toni Petrea la finalul partidei. 

CFR Cluj (54p) va juca în următoarea etapă cu Universitatea Craiova, acasă, în timp ce FCSB (52p) va evolua contra lui FC Voluntari, în deplasare. În ultima etapă a campionatului, cele două se vor întâlni în meci direct, cu bucureștenii gazde.

Modifică setările cookies