GALERIE FOTO Prima fotografie cu Florinel și Ioana Coman, alături de fetița lor: „Datorită lui am reușit!” Numele inedit ales de cei doi 

Florinel Coman Ioana Timofeciuc Ioana Timofeciuc insarcinata Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Iulie 2022, 10:07
Data actualizarii: Vineri 08 Iulie 2022, 10:15

La o lună după ce s-au căsătorit, Florinel și Ioana Coman au devenit părinți! 

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc sunt într-o relație din perioada în care tânărul jucător evolua pentru echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul. Cei doi s-au căsătorit la începutul lunii iunie, la scurt timp după ce au anunțat că urmează să devină părinți, iar acum Ioana a adus pe lume o fetiță. 

Prima fotografie cu Florinel și Ioana Coman, alături de fetița lor! 

Fotbalistul a lipsit de la ultimul amical al roș-albaștrilor, cel cu CS Mioveni, 0-1, iar atunci managerul general al echipei a dezvăluit că absența se datorează faptului că soția sa a născut. Ioana a postat și prima poză pe contul de Instagram alături de micuță, având un mesaj frumos pentru jucătorul vicecampioanei. 

„Cea mai grea/epuizantă și totodată cea mai minunată experiență din viața mea. Datorită lui am reușit să duc la capăt tot acest proces. Este un tată MINUNAT care m-a susținut NEÎNCETAT. Am reușit împreună”, a scris Ioana pe Instagram. 

Totodată, pe contul clinicii unde Ioana a născut a fost publicată și prima fotografie cu tinerii părinți, alături de fetița lor, fiind dezvăluit și numele inedit ales: Kasia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!