FOTO ȘI VIDEO Ioana Timofeciuc a plecat în Germania pentru a-i face galerie lui Florinel Coman. Mesajul transmis la aeroport

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 14:11
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 14:15

Florinel Coman va fi încurajat de soția și fiica sa la EURO 2024.

Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman, a plecat alături de fiica sa, Kasia, în Germania, duminică după-amiază. Cele două vor fi pe stadion la Munchen, luni, pentru a urmări meciul România - Ucraina, primul al tricolorilor de la EURO 2024.

Florinel Coman, susținut de soție și fiică la EURO 2024

Cu tricoul lui Florinel Coman de la națională pe umeri, Ioana a spus ce mesaj i-a transmis soțului său înaintea primului turneu final de seniori din carieră.

"Foarte multe emoții avem, dar suntem încrezători în băieți. Eu sunt convinsă că o să fie bine. Deja am bagajul foarte mare pentru două săptămâni, dar aș vrea să stau cât mai mult, să se prelungească.

Ce încurajare i-am trimis? Să se bucure de fiecare moment și să fie recunoscător mai ales lui și întregii echipe că sunt aici. Așteptăm inimioare de la tati (n.r - se uită către fiica sa)", a spus soția lui Florinel Coman.

Florinel Coman, campion cu FCSB în stagiunea recent încheiată, a mai participat cu naționala U21 la Campionatul European de tineret din 2019, când echipa lui Mirel Rădoi ajungea în semifinalele competiției.

La naționala de seniori, Coman a strâns până acum 15 meciuri, un gol și un assist.

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!