GALERIE FOTO Valentin Gheorghe se poate considera un tânăr norocos. Cât de frumoasă este partenera fotbalistului de la FCSB

Valentin Gheorghe Denisa Demian FCSB iubita Valentin Gheorghe Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 13:34
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 13:59

Valentin Gheorge a ajuns la FCSB în urmă cu două săptămâni. 

Mijlocașul de bandă a semnat un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane și urmează să încaseze 10.000 de euro pe lună.

Fotbalistul de 24 de ani deja a făcut o impresie bună la FCSB, reușind să marcheze într-un amical cu fosta sa echipă, Astra Giurgiu, dar și în derby-ul cu Dinamo.

Pe lângă reușitele pe plan profesional, Valentin Gheorghe este norocos și în plan personal, având alături o parteneră foarte frumoasă, pe Denisa Demian. După cum e prezentată pe contul de Instagram, tânăra studiază design-ul interior, dar și studii economice la ASE.

Vali Gheorghe a jucat la JO de la Tokyo
 

Valentin Gheorghe, născut în Ploiești, a crescut la juniorii Astrei și a făcut pasul la prima echipă în 2016, după un sezon în care a fost împrumutat la CS Afumați.

La echipa giurgiuveană, mijlocașul de bandă a strâns 122 de meciuri și 28 de goluri.

Valentin Gheorghe a jucat în toate cele trei meciuri ale României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar cota sa de piață este de 900.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!