Un fotbalist roman a trait ani buni chiar in Molenbeek si a jucat la Anderlecht: "Nu m-am simtit niciodata in pericol acolo". Ce spune Marius Mitu

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2016, 13:30
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2016, 13:41

Marius Mitu, acum in varsta de 39 de ani, s-a lansat in fotbal la Steaua, dar a jucat o buna parte a carierei in Belgia, la Racing White Daring Molenbeek, Lierse si chiar Anderlecht.

Marius Mitu a facut cunostinta pentru prima data cu fotbalul belgian in 1995, atunci cand a jucat pentru RAA Louvieroise. Acesta si-a petrecut un sezon acolo si a revenit apoi in fotbalul romanesc pentru a juca la FCM Targoviste, Rocar si Universitatea Craiova.

Tot in Belgia s-a intors insa cativa ani mai tarziu. Mai exact in 2001, cand a ajuns sa imbrace tricoul formatiei Racing White Daring Molenbeek.

Fostul mijlocas a jucat pentru Molenbeek intre 2001 si 2002, pentru Lierse intre 2002 si 2005, dar si pentru Anderlecht Bruxelles in sezonul 2005/06.

In toata aceasta perioada, Mitu a locuit in cartierul Molenbeek, numit acum un fief al jihadistilor, locul in care si "creierul" atentatelor de la Paris, Salah Abdeslam, a fost arestat.

Marius Mitu a mai jucat, dupa ce si-a incheiat periplul in Belgia, la Metalurg Donetsk, Skoda Xanthi, Progresul Bucuresti, Panthrakikos si CSM Ramnicu Valcea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!