Un sportiv cunoscut in toata lumea este acuzat de crima! Ce s-a intamplat

crima Box felix verdejo Jocurile Olimpice Londra 2012 Stiri Un cunoscut sportiv, acuzat de crima! Cine este si ce sanctiune poate primi
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 04 Mai 2021, 13:49
Data actualizarii: Marti 04 Mai 2021, 14:00

Un boxer care a participat, printre altele, la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra, este acuzat de crima si rapire.

Potrivit CNN, sportivul de origine portoricana Felix Verdejo Sancez a rapit o femeie, deoarece acesta sustinea ca el este tatal fiului ei, avand in vedere ca femeia era insarcinata. Impreuna cu un complice, acesta i-a injectat o seringa, iar mai apoi i-au imobilizat picioarele cu sarma.

Keishla Rodriguez Ortiz si copilul sau au fost gasiti morti sambata, la Laguna San Jose. Se pare ca acestia au aruncat trupul in apa. O zi mai tarziu, Felix Verdejo a fost arestat, acuzatiile fiind rapire, crima si furt de masini.

"Ii felicit pe partenerii nostri din FBI, Biroul de Politie din Puerto Rico si Departamentul de Justitie din Puerto Rico pentru eforturile lor care au dus la acuzarea si arestarea inculpatului.

Vom continua sa depunem eforturi pentru incetarea violentei de gen si transmitem cele mai profunde condoleante familiei victimei", a declarat procurorul american Stephen Muldrow.

Felix Verdejo risca chiar pedeapsa cu moartea, care inca exista in Puerto Rico, insa ramane de vazut ce vor solicita procurorii. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!