NEWS ALERT 105 ultrași arestați de autoritățile din Grecia după ce un suporter al lui AEK Atena a fost înjunghiat mortal de fanii lui Dinamo Zagreb!

AEK Atena crima Dinamo Zagreb Michalis Koutsaris preliminariile champions league Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 August 2023, 10:40
Data actualizarii: Luni 14 August 2023, 10:42

Crima a avut loc înaintea meciului AEK Atena - Dinamo Zagreb din preliminariile Champions League.

Associated Press scrie luni dimineață că autoritățile din Grecia au arestat 105 fani după ce un suporter al lui AEK Atena a fost înjunghiat mortal de susținătorii lui Dinamo Zagreb, crimă care a avut loc înaintea meciului dintre cele două echipe din preliminariile Champions League, amânat din această cauză.

Cei 105 suporteri suspectați că au luat parte la bătăile din capitala Greciei se află în arest, în așteptarea trimiterii lor în judecată.

30 au fost ridicați vineri, alți 40 sâmbătă și încă 35 duminică, iar dintre aceștia 102 sunt cetățeni croați și ceilalți 3 eleni.

Ce se întâmplă la meciul retur Dinamo Zagreb - AEK Atena

Victima înjunghierii mortale este Michalis Koutsaris, suporter al lui AEK în vârstă de 29 de ani.

UEFA a declarat că "deplânge incidentele îngrozitoare" şi afirmă că "aşteaptă ca persoanele responsabile pentru acest act oribil să fie arestate şi aduse în faţa justiţiei".

Meciul retur, programat la Zagreb pe 15 august, este menţinut, la fel şi interdicţia de deplasare în străinătate pentru suporterii celor două cluburi, care a vizat şi partida tur, amânată în final.

Foto: AP Photo / Michael Varaklas

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!