VIDEO Tragedie în sport! O tânără sportivă s-a sinucis la doar 18 ani! Au apărut ultimele imagini cu ea în viață 

Volei Julia Ituma Liga Campionilor la volei Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Aprilie 2023, 15:01
Data actualizarii: Joi 13 Aprilie 2023, 15:05

O jucătoare profesionistă de volei s-a sinucis în timpul deplasării din Turcia pe care o efectuase cu echipa. 

Julia Ituma (18 ani) era jucătoare legitimată la gruparea italiană Novara, care s-a deplasat miercuri în Turcia pentru returul semifinalelor din Liga Campionilor la volei feminin. Echipa Juliei a pierdut calificarea în fața grupării Eczacibasi, care a reușit să întoarcă rezultatul, după ce italiencele câștigaseră meciul tur cu 3-2. 

Presa din Italia informează că tânăra jucătoare s-ar fi sinucis, aruncându-se de la fereastra hotelului din Istanbul unde echipa sa era cazată. Pe rețelele sociale au apărut ultimele imagini cu Julia în viață, surprinsă pe holul hotelului, vizibil tulburată. 

Voleibalista a fost filmată mergând lent spre camera ei, iar apoi s-a așezat lângă ușă, unde a stat clipe bune, până să intre în cameră. 

Comunicatul Federației Italiene de Volei după sinuciderea Juliei Ituma

„În această dimineață am primit vești teribile de la Istanbul: jucătoarea lui Igor Gorogonzola Novara, Julia Ituma, recent eliminată în semifinalele Champions League, a fost găsită fără suflare. 

Acestea sunt cuvintele președintelui Federației, Giuseppe Manfredi: 'Suntem cu toții îndurerați de tragedia care nu afectează doar lumea voleiului, ci întreg sportul italian. Astăzi jelim dispariția, nu doar unui mare talent, dar pe lângă toate astea o fată minunată de 18 ani pe care am văzut-o crescând de aproape la Club Italia, sezon după sezon. 

Primele mele gânduri sunt îndreptate către familia Juliei, căreia îi transmit condoleanțe și le garantez că Federația le va asigura maximum de sprijin. Suntem în contact permanent cu echipa și cu președintele Federației din Turcia pentru a oferi tot sprijinul necesar. Consider că orice alt cuvânt este inutil, este o tragedie imensă, de care niciunul dintre noi nu a fost pregătit'.

Un minut de reculegere va avea loc pe toate terenurile de volei”, se arată în comunicat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!