Cutremurător! Singurul cuvânt scris de voleibalista de 18 ani înainte de a muri 

Julia Ituma Volei Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Aprilie 2023, 16:49
Data actualizarii: Sambata 15 Aprilie 2023, 16:53

Vestea decesului Juliei Ituma (18 ani) a cutremurat lumea sportului. 

Tânăra jucătoare profesionistă de volei, legitimată la clubul italian Novara, a murit după ce a căzut de la etajul șase al hotelului din Istanbul unde se deplasase alături de echipă pentru un meci din Champions League. Deși nu s-a stabilit cauza morții fetei, sinuciderea este varianta anunțată de presa turcă și italiană. 

Julia a fost surprinsă extrem de tulburată pe holul hotelului unde locuia, filmată în timp ce se așezase în fața ușii camere sale, ghemuită și cu capul în mâini. Ulterior, tânăra a intrat în cameră, iar la scurt timp după s-a petrecut tragedia. 

Mesajul transmis de Julia Ituma colegelor sale 

Varianta sinuciderii este „susținută” și de ultimul mesaj pe care Ituma l-a trimis colegelor sale pe grupul de WhatsApp pe care îl aveau împreună. Conform Corriere dello Sport, Julia a transmis un mesaj scurt: „La revedere!” (n.r. Arrivederci).

Voleibalista le-ar fi transmis colegelor sale și antrenorului că nu se simte bine, scrie publicația Hurriyet, citată de italieni. Colega sa de cameră, Lucia Varela Gomez, a dezvăluit: „Am vorbit până la 1:30, apoi am adormit. Am fost informată că a căzut dimineața”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!