Acuzații șocante! Campionul mondial și-a agresat și obligat iubita să semneze un contract de confidențialitate! Fata s-a sinucis la două săptămâni după 

Jerome Boateng Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 18:05
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2022, 18:04

Jerome Boateng (34 ani) se află în centrul unui mare scandal după moartea fostei sale iubite. 

Kasia Lenhardt a fost găsită moartă în casă în februarie 2021 după ce s-a sinucis. Fundașul central fusese acuzat de violență domestică atunci, iar autoritățile au redeschis o anchetă din 2019, după ce în rezultatele autopsiei, fata a prezentat rupturi la lobul uneia dintre urechi. 

Relația celor doi a fost una tumultoasă, cu multe scandaluri, Kasia fiind acuzată de șantaj de către Jerome Boateng. Mai mult, fotbalistul a spus despre fosta iubită că avea probleme cu alcoolul. Tânăra a fost victima bullying-ului pe rețelele de socializare după izbucnirea scandalului, iar presa din Germania anunța că asta a împins-o spre suicid. 

Noi detalii scandaloase legate de moartea iubitei lui Jerome Boateng 

Publicațiile nemțești Collectiv și Suddeutsche Zeitung au realizat investigații care au scos la iveală noi detalii terifiannte. Din documentele apărute, fundașul a exercitat „violență fizică, psihologică și financiară” asupra fostelor sale partenere. 

În articolul publicat este analizată sinuciderea lui Lenhardt de pe 9 februarie 2021, la scurt timp după despărțirea de Boateng. Conform nemților, care sunt citați de getfootballnewsfrance.com, tânăra a fost forțată de Jerome Boateng să semneze un contract de confidențialitate. 

Mama fetei a declarat că tânăra a semnat documentul în urma presiunii jucătorului, iar în contract fata se obliga să nu vorbească despre relația lor. Deși fundașul german a spus că iubita lui a insistat să semneze contractul, mama Kasiei a dezvăluit în cadrul procesului că fata a fost lovită în față de Boateng și a semnat de teamă contractul. 

Apropiații fetei au spus că modelul se simțea amenințată înainte de a se sinucide, însă contractul o bloca din a vorbi. Ulterior, Kasia și-a luat viața. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!