Roland Dedius Stănescu Petrolul Ploiesti Fotbal intern

Tragedie în lumea fotbalului! Fostul atacant de la Petrolul s-a sinucis la 32 de ani 

Un fost jucător care a evoluat la Petrolul sau FC Argeș s-a sinucis în cursul zilei de sâmbătă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 08:15
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 08:25

Roland Dedius Stănescu (32 ani) și-a luat viața la doar 32 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din orașul Voluntari. Autoritățile ilfovene au informat în legătură cu tragicul incident, iar conform ziare.com, ar fi fost vorba despre jucătorul care a trecut pe la Petrolul Ploiești și FC Argeș. 

Sursa citată informează că fostul jucător ar fi avut probleme medicale în ultima perioadă, însă moartea sa a fost încadrată la sinucidere. 

Comunicatul transmis de IPJ Ilfov 

„Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate. Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei.

S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice.

Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență”, a transmis IPJ Ilfov  prin intermediul unui comunicat de presă. 

Roland Stănescu era un jucător diferit, fiind focusat, spre deosebire de majoritatea jucătorilor, și pe încheierea studiilor sale. A absolvit examenul de Bacalaureat cu 9,61, a și terminat facultatea Relații Economice Internaționale la ASE, totul în timp ce se pregătea intens pentru lumea fotbalului, informează GSP. 

Fostul atacant a trecut și pe la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu, iar în carieră a trecut pe la echipe precum FC Argeș, Minerul Motru, CS Balotești, Petrolul sau Dacia Unirea Brăila. Roland rămăsese liber de contract din ianuarie 2019. 

Modifică setările cookies