GALERIE FOTO Toți și-au pus privirile pe ea! Apariție incendiară la plajă a celei mai sexy fotbaliste din lume! Poza a strâns un milion de aprecieri 

Alisha Lehmann Aston Villa Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 11:32
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 11:35

Alisha Lehmann (23 ani) este una dintre cele mai sexy jucătoare de fotbal din lume. 

Tânăra fotbalistă de la Aston Villa a fost catalogată drept cea mai sexy fotbalistă din lume. Alisha profită de fiecare ocazie pe care o are pentru a demonstra acest lucru prin fotografiile extrem de sexy pe care le postează pe rețelele de socializare. 

Jucătoarea se află în vacanță cu iubitul său, Douglas Luiz, jucător și el la Aston Villa. Cei doi au ales Miami, Florida drept destinație pentru această perioadă. Alisha și-a încântat cei 7.7 milioane de urmăritori cu postările din vacanță, unde a apărut în repetate rânduri în costume de baie, evidențiindu-și astfel formele. 

Una dintre fotografii a reușit să strângă nu mai puțin de un milion de aprecieri din partea fanilor Alishei, care i-au lăsat comentarii în care o complimentau. 

Alisha Lehmann a fost în România 

Fotbalista de 23 de ani a fost recent în România, alături de naționala Elveției, acolo unde a disputat un meci în calificările la Campionatul Mondial din 2023. Alisha a întors toate privirile la antrenamente. 

Meciul s-a încheiat cu o remiză, 1-1, golul României fiind marcat de Ficzay, în minutul 42, în timp ce Kiwic a egalat pentru elvețience. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!