GALERIE FOTO Georgina vs. Antonela! Partenerele lui Messi și Ronaldo, apariții wow din vacanță: și-au etalat siluetele în costume de baie hot

Lionel Messi Antonela Roccuzzo costum de baie Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 09:24
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 09:50

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se află în vacanță alături de familii, cei doi petrecând mai multe zile pe yahturi în locații exotice. 

Lionel Messi se află în Ibiza în vacanță, alături de familie, dar și de prietenii săi apropiați, Cesc Fabregas și Luis Suarez, însoțiți și ei de familiile lor. 

Cu această ocazie, Antonela Roccuzzo a impresionat cu aparițiile sale în costum de baie, soția starului argentinian fiind posesoarea unui fizic de invidiat, perfect tonifiat. 

De cealaltă parte, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se află în Mallorca, pe yaht-ul portughezului evaluat la 6,5 milioane de euro.

Cei doi vin după o perioadă dificilă. În aprilie aceștia au anunțat că au devenit părinți, însă unul dintre gemeni a decedat la naștere, fetița fiind cea care a supraviețuit

Decizie radicală luată de Cristiano Ronaldo 

Revenit la Manchester United sezonul trecut, Cristiano Ronaldo (37 ani) a izbutit să devină cel mai bun marcator al echipei, cu 24 de goluri înscrise în toate competițiile.

Pe lângă aspectul fotbalistic, superstarul portughez a impresionat și cu forma sa fizică de invidiat. Ronaldo a declarat în repetate rânduri că nu există un secret, ci doar o bună pregătire, la pachet cu sacrificiile pe care le cere sportul de performanță. Doar că, publicația La Razon precizează că atacantul lui Manchester United ar fi apelat la botox pentru a-și corija unele defecte fizice. 

Totodată, jurnaliștii spanioli susțin că Ronaldo ar fi apelat la o metodă revoluționară de mărire a penisului cu până la 2,5 cm. Potrivit aceleiași surse, această procedură este foarte costisitoare, iar efectul ar dura între 24 și 48 de luni. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!