GALERIE FOTO Georgina Rodriguez, prima apariție după anunțul că unul dintre gemeni a murit la naștere! A întors privirile pe covorul roșu 

Georgina Rodriguez festivalul de la cannes Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 10:47
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 10:47

Georgina Rodriguez a bifat și anul acesta o apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la Cannes. 

Iubita lui Cristiano Ronaldo este deja familiară cu Festivalul de la Cannes, fiind invitată în ultimii ani. Modelul nu a absentat nici la această ediție, bifând astfel și prima sa apariție publică de la tragedia petrecută în urmă cu două luni și jumătate. Georgina a fost gravidă cu gemeni, fată și băiat, însă la naștere băiețelul cuplului nu a supraviețuit, după cum a anunțat Cristiano Ronaldo prin intermediul unui comunicat. 

De atunci, Georgina a fost retrasă și de pe rețelele de socializare, postând doar câteva poze cu fetița nou-născută. Iubita lui Ronaldo s-a simțit însă pregătită să iasă în lume, iar Festivalul de la Cannes a fost momentul perfect. 

Georgina, apariție spectaculoasă pe covorul roșu la Cannes

Modelul a apărut prima dată la hotelul Martinez, acolo unde a fost cazată, îmbrăcată într-o salopetă de piele, neagră, iar apoi, pe covorul roșu a purtat o rochie argintie, cu spatele gol și o crăpătură adâncă pe picior. Georgina a impresionat și cu această apariție, stârnind numeroase reacții pozitive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!