Teroare pentru Sergio Ramos și Pilar Rubio! Le-a fost spartă casa cu cei patru copii înăuntru 

Sergio Ramos pilar rubio Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 10:31
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 10:32

Încă un fotbalist a fost jefuit în timp ce se afla la meci. 

În ultimii ani, casele fotbaliștilor de top au fost tot mai des sparte în zilele în care aceștia se aflau la meciuri, hoții profitând că le știau deja locația. Ultima victimă a fost Sergio Ramos (37 ani), incidentul nefericit petrecându-se pe 20 septembrie, când Sevilla a jucat cu Lens pe teren propriu în grupele UEFA Champions League, scor 1-1. 

Conform as.com, în casa fundașului se aflau cei patru copii pe care îi are cu Pilar Rubio, împreună cu îngrijitorii lor. Surse apropiate investigației au precizat că nici minorii și nici angajatele nu au suferit vătămări, în timp ce Pilar Rubio nu era acasă. 

Hoții au reușit să treacă de toate măsurile de securitate ale casei pentru a pătrunde pe domeniul de 44 de hectare. Sursa citată precizează că hoții au „devalizat casa”, luând mai multe haine de designer, ceasuri de lux, bijuterii și bani cash. 

Sergio Ramos a mai fost jefuit o dată 

Legendarul fundaș spaniol a mai fost victima unei situații similare, în 2012, când hoții au încercat să îi spargă casa, însă au fugit mâncând pământul când au realizat că Sergio Ramos și fratele său, Rene, se aflau în casă. De-a lungul ultimilor ani, mai mulți fotbaliști de top au trecut prin situații similare, unii fiind și atacați de hoți. 

Printre numele cunoscute se numără Piere-Emerick Aubameyang, Gerard Pique, Karim Benzema, Mauro Icardi, Alvaro Morata, Casemiro, Gianluigi Donnarumma. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!