SUPER performanta pentru Simona Halep! Victoria de la Doha o duce pe locul 9 in lume! Reactie de senzatie dupa finala cu Kerber! Ce premiu a incasat:

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Februarie 2014, 22:28

	SUPER performanta pentru Simona Halep! Victoria de la Doha o duce pe locul 9 in lume! Reactie de senzatie dupa finala cu Kerber! Ce premiu a incasat:

►24 de ani in Zodia Nasului! Mircea Sandu, luni ora 19:00, LIVE in studio, la Special Like Romania!

Simona Halep a trecut in finala de la Doha de Angelique Kerber cu scorul de 6-2, 6-3, dupa un meci pe care l-a dominat.

Romanca isi continua ascensiunea in clasamentul mondial, iar incepand de luni dimineata ea urca pe locul 9 WTA, cel mai bun din cariera sa.

"A fost o saptamana WOW pentru mine", a spus Halep imediat dupa partida. In plus, cand s-a dus sa se bucure spre marginea terenului, ea a mers la camera care o filma si a scris pe obiectiv: "Multumesc din suflet!", apoi a desenat si un 'smiley face'.

Halep a batut 3 jucatoare din top 10, in drumul spre cel mai important trofeu de pana acum! Parintii i-au purtat noroc la Doha!

Toata lumea din Romania crede ca acesta va fi anul lui Halep, la fel si marele Ilie Nastase, care a spus ca nu are emotii cu privire la acest aspect.

Halep a castigat in urma turneului suma de 440.000 de dolari, premiu pe care l-a primit imediat dupa meciul cu Kerber, sportiva pe care a batut-o in mai putin de o ora.

Condițiile pentru evenimente, de la 1 august. Pot participa persoane vaccinate, cu test negativ sau trecute prin boală
BRAT
Modifică setările cookies