VIDEO Cine e Angelique Kerber, adversara Simonei Halep in finala de la Doha! Nemtoaica a reusit cel mai frumos punct al turneului:

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Februarie 2014, 16:34

	VIDEO Cine e Angelique Kerber, adversara Simonei Halep in finala de la Doha! Nemtoaica a reusit cel mai frumos punct al turneului:

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro! Duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Simona Halep se pregateste pentru prima finala din 2014, aceasta urmand sa o intalneasca, incepand de la ora 17:00, pe nemtoaica Angelique Kerber, in ultima faza a turneului de la Doha.

Aflata pe numarul 9 in clasamentul WTA, doar un loc peste Simona Halep, Kerber a castigat in cariera sa 3 turnee importante, la Paris, Copenhaga si Linz, in timp ce tenismena romanca a triumfat de 6 ori.

In varsta de 26 de ani, Kerber a reusit performante importante si la US Open si Wimbledon, unde a prins de semifinalele. De asemenea, nemtoaica a impresionat in acest inceput de an, eliminand-o si pe Jelena Jankovic in drumul catre finala.

Angelique Kerber este de altfel si autoarea celui mai frumos punct de la Doha, chiar in meciul cu Jakovic.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Simona Halep si Angelique Kerber s-au main intalnit o singura data, in urma cu 5 ani, atunci cand romanca s-a impus in 3 seturi. Kerber era la acea vreme pe locul 95 mondial, iar Simona pe 228.

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies