Sport.ro a lansat o noua aplicatie! Sectiune dedicata Cupei Mondiale, video la super calitate cea mai tare sectiune de livescores

Sport.ro a lansat o noua aplicatie - gratuita, rapida, completa, o noua experienta pentru utilizatori. O poti descarca gratuit din AppStore si Google Play.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 August 2018, 16:06
Data actualizarii: Joi 02 August 2018, 11:25

Sport.ro a lansat o noua aplicatie, pe care o poti descarca gratuit din AppStore si Google Play.

Un mix de stiri, video si o sectiune de livescores speciala, pentru o experienta noua pentru utilizatori.

Aplicatia are o sectiune dedicata Cupei Mondiale, cu programul complet, meciuri, clasamente, echipe de start si statistici in timp real.

Cum functioneaza sectiunea de livescores:

Noua aplicatie sport.ro ofera acces la cel mai rapid feed de livescores. Poti vedea programul complet al competitiilor din fotbal, tenis, handbal sau baschet.

Echipele de start, live-text, statistici in timp real si clasamente - pe toate le gasesti aici.

Iata, de exemplu, cum arata pagina de livescores de la finala Roland Garros.

Notificari asa cum vrei tu:

Noua aplicatie sport.ro iti ofera posibilitatea de a-ti alege felul in care vrei sa primesti notificari.

Poti opta pentru notificari dedicate meciurilor - afli pe telefonul tau mobil cand apar echipele de start, cand incepe meciul si cand se marcheaza.

Ramai conectat si la cele mai importante stiri sport.ro! Noua aplicatie te poate alerta atunci cand se intampla ceva cu adevarat relevant in sport.

Video la cea mai buna calitate:

In noua aplicatie gasesti si o sectiune de video care functioneaza perfect. Clipurile se deschid instant, la cea mai buna calitate, in full screen.

Toata Romania vede Romania! Din toamna, in noua aplicatie sport.ro poti vedea meciurile Romaniei din UEFA Nations League si preliminariile Euro 2020.

Modifică setările cookies