"Cum ti-am zis sa nu faci la microfon?!" :) Momentul in care Simona Halep a izbucnit in ras! Copiii s-au lipit de Simona la un eveniment

Simona Halep Tenis "Cum ti-am zis sa nu faci la microfon?!" :) Momentul in care Simona Halep a izbucnit in ras! Copiii s-au lipit de Simona la un eveniment
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Iunie 2018, 16:07
Data actualizarii: Miercuri 13 Iunie 2018, 16:15

Revenita in tara cu trofeul Roland Garros, Simona Halep se bucura de cateva zile libere inainte de a relua pregatirile pentru sezonul pe iarba.

Simona Halep s-a intos triumfatoare in tara. Ea a castigat titlul la Roland Garros, performanta istorica pentru sportul romanesc si unica pana acum in cariera ei.

Simona Halep s-a relaxat ieri la piscina, iar astazi a participat la un eveniment caritabil al carui scop este dotarea maternitatilor din Romania cu echipamente medicale.

La eveniment, Simona Halep a fost asaltata de cativa copii. Pe una dintre fetite a tinut-o in brate pentru cateva minute.

Un moment haios a avut loc atunci cand fetita a plecat catre mama ei. Amalia Enache, prezentoarea evenimentului, i-a spus micutei: "Cum ti-am spus sa nu faci la microfon?". Fetita a replicat cu o respiratie aproape de microfon.

Cateva secunde mai tarziu, ea a facut exact acest lucru, spre amuzamentul Simonei si al celor prezenti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!