Sora lui Neymar a RABUFNIT dupa ce fratele ei a fost injurat de fanii PSG: "Nu castigati nimic fara el, m*******r!" FOTO

Sora lui Neymar a RABUFNIT dupa ce fratele ei a fost injurat de fanii PSG: "Nu castigati nimic fara el, m*******r!" FOTO

Rafaella, sora lui Neymar, sare in aparerea fratelui ei, injurat de fanii lui PSG la partida cu Nimes. 

Neymar a lipsit la primul meci oficial al lui PSG din acest sezon de Ligue 1, iar fanii si-au pierdut rabdarea cu el. "Fiu de catea" au cantat ultrasii PSG in limba spaniola. Potrivit ultimelor informatii publicate atat in Spania cat si in Franta, Neymar e tot mai aproape de o revenire spectaculoasa la Barcelona.

Sora lui Neymar nu a putut sa suporter injuraturile adresate fratelui sau si a rabufnit pe retelele de socializare cu un mesaj dur.

"Ce monstri dezgustatori si lipsiti de respect sunteti! Ati vrea voi ca fratele meu sa fie in echipa voastra! Nu o sa castigati nimic fara el! M*******r!", a scris sora lui Neymar pe Twitter. Ea si-a ascuns apoi postarile de furia fanilor francezi.
 

Si Rafaella e parte din "problema" Neymar

Imaginea lui Neymar a avut de suferit in ultimii ani din cauza capriciilor sale, dar si accidentarilor suspecte petrecute de fiecare data in luna martie, cand este ziua surorii sale, Rafaella. De obicei, Neymar e accidentat sau suspendat si se intoarce in Brazilia ca sa petreaca cu familia sa.

 

VEZI CUM ARATA RAFAELLA, SORA LUI NEYMAR, IN GALERIA FOTO
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Focar de coronavirus la un renumit spital din București. Cum a reușit o asistentă să-și infecteze colegii
BRAT