„Cel mai mare eșec din istoria fotbalului?” Francezii dau de pământ cu Neymar după înfrângerea cu Rennes

Neymar Paris Saint-Germain Rennes Franta
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 15:06
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 15:08

Paris Saint-Germain a pierdut meciul cu Rennes din etapa cu numărul 19 din Ligue 1, scor 0-1. 

Neymar (30 ani) se află din nou în centrul criticilor la Paris Saint-Germain după înfrângerea cu Rennes, a doua pentru campioana en-titre din Franța în startul lui 2023. Superstarul brazilian a avut probleme la Mondial, accidentat o bună perioadă de timp, și nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, în contextul startului bun de sezon pe care l-a avut cu PSG. 

Revenit în capitala Franței, Neymar nu pare să își fi recuperat cea mai bună formă, fiind departe de ce a arătat în toamnă, iar criticile nu au întârziat să apară. Un 'client' deja al presei din Franța, Neymar a fost dur criticat pentru prestațiile sale, asta și în contextul în care a semnat prelungirea contractului până în 2027. 

Neymar, cel mai criticat jucător de la PSG 

Revenit de la Mondial, Neymar a fost eliminat în primul său meci pentru PSG, duelul cu Strasbourg de pe 28 decembrie, ratând astfel duelul cu Lens și meciul din Cupă. A revenit cu Angers, însă a fost surprins șchiopătând, acuzând unele dureri. În meciul cu Rennes prestația brazilianului a fost sub medie. 

L'Equipe l-a notat cu 3 pentru jocul său, comentariile la adresa sa fiind negative. „Îngrijorător” a fost cuvântul cu care francezii l-au caracterizat, iar apoi au continuat: „Ca și împotriva lui Angers în mijlocul săptămânii, brazilianul a coborât prea mult pentru a căuta baloane și a încercat de prea multe ori să facă diferența singur. Rezultatul a fost că a pierdut baloane în zone complicate și aproape niciodată nu a creat pericol în careul lui Rennes. O prestație preocupantă cu o lună înainte de meciul cu Bayern”. 

Jurnalistul Daniel Riolo a fost neiertător cu jucătorul brazilian, pe care nu s-a sfiit să îl numească „cel mai mare eșec din istoria fotbalului”. 

„Ne dăm seama că Neymar, în ceea ce privește contractul și salariul său, este cel mai mare eșec din istoria fotbalului? Nu îmi vine în cap un eșec mai mare pentru cât a costat, e oribil. Că a jucat bine în două meciuri din Final 8 în 2020 nu înseamnă că îți va salva viața”, a scris jurnalistul conform sport.es

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!