VIDEO Shakira nu uită și nu iartă! A lansat piesa în care îi dă o nouă lovitură lui Gerard Pique: record de vizualizări în primele ore

Shakira Gerard Pique TQG Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2023, 09:19
Data actualizarii: Vineri 24 Februarie 2023, 09:31

Anunțul despărțirii dintre Shakira (46 ani) și Gerard Pique (36 ani) a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Cântăreața a anunțat în iunie 2022, prin intermediul unui comunicat, decizia de a se despărți de Gerard Pique, alături de care are doi băieți, Sasha și Milan. Cei doi formau un cuplu din 2010, după ce s-au cunoscut la filmările imnului Campionatului Mondial din Africa de Sud, câștigat de Spania. 

La câteva săptămâni de la despărțire, Gerard Pique a apărut alături de o nouă iubită, Clara Chia Marti, studentă care și lucrează în firma pe care o deține jucătorul. Despre cei doi s-ar fi aflat că aveau o relație încă dinainte de separarea dintre fotbalist și cântăreață. 

Shakira a lansat o nouă melodie cu mesaj direct către fostul partener
 

La jumătatea lunii ianuarie, columbianca a lansat o piesă cu versuri îndreptate direct spre jucător, în colaborare cu Bizarrap, făcând parte din BZRP Music Sessions. 

Sfârșitul lunii februarie vine cu o nouă lovitură dată de Shakira lui Gerard Pique, după apariția melodiei "TQG", acronimul pentru "Te quedo grande" (Prea mare pentru tine), în colaborare cu Karol G. La doar două ore de la publicare, videoclipul avea deja peste 1,5 milioane de vizualizări pe Youtube. 

Ambele artiste vorbesc prin intermediul versurilor despre foștii parteneri: Shakira despre Gerard Pique, în timp ce Karol G despre rapperul Anuel AA, de care s-a despărțit anul trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!