GALERIE FOTO Toți o știu pe Shakira, însă verișoara artistei e o adevărată apariție! Cum se pozează fosta Miss Columbia 

Shakira Valerie Dominguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 15:30
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 15:31

Shakira (46 ani) este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. 

Cântăreața columbiană a fost extrem de des în atenția presei după anunțul despărțirii de Gerard Pique (36 ani), făcut în vara anului trecut. De atunci, Shakira a lansat piese în care își atacă fostul partener, iar speculațiile pe seama situației dintre cei doi nu încetează să apară. 

Valerie Dominguez, verișoara artistei, nu are parte de aceeași notorietate precum a Shakirei, însă a fost extrem de activă pe rețelele sociale în ultimul timp. Valerie se postează în ipostaze extrem de sexy pe social media, încântându-și cei aproape 3 milioane de urmăritori. 

Cine este Valerie Dominguez 

Valerie Dominguez Tarud (41 ani), pe numele său complet, este verișoara Shakirei din partea tatălui. În 2005, aceasta a câștigat Miss Columbia, iar de atunci a devenit cunoscută, având o carieră lungă ca actriță, model, prezentatoare a televiziunii columbiene sau influencer. 

După ce a câștigat Miss Columbia, Valerie a participat la Miss Universe, acolo unde a fost a zecea cea mai frumoasă femeie din lume. Din 2020, modelul s-a căsătorit cu avocatul Juan David Echeverri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!