GALERIE FOTO Shakira, mai sexy ca niciodată la prima apariție televizată după despărțirea de Pique! „L-a distrus” pe fostul partener sub privirile copiilor

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Martie 2023, 17:40
Data actualizarii: Sambata 11 Martie 2023, 17:40

Shakira (46 ani) a bifat prima apariție la o emisiune în direct după despărțirea de Gerard Pique (36 ani). 

Cei doi și-au anunțat despărțirea în primăvara anului trecut, asta după ce despre fostul fotbalist s-a scris că ar fi înșelat-o. De atunci, cântăreața columbiană a lansat mai multe piese în care îl ataca pe fostul partener, dar cea mai remarcabilă a fost Bzrp Music Sessions, Vol. 53. 

Invitată în cadrul renumitei emisiuni „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, Shakira a cântat piesa în care îi „distruge” pe Gerard Pique și pe actuala sa iubită, Clara Chia Marti. Îmbrăcată într-un body extrem de sexy, decupat, dar și cu o pereche de pantaloni din piele decupați în partea de sus, Shakira a făcut spectacol la emisiune. 

Băieții Shakirei au privit momentul în care artista l-a „distrus” pe Pique cu versurile sale 

Sala emisiunii a fost plină, iar spectatorii lui Fallon au cântat la unison cu Shakira, în special versurile care făceau referire directă la Gerard Pique și Clara Chia. Ce au remarcat internauții a fost prezența băieților pe care artista îi are cu fostul fotbalist în platoul emisiunii. 

Cei doi păreau să se bucure de reprezentația artistică a mamei. 

Versurile piesei cântată de Shakira 

„Scuze, am luat deja alt avion, aici nu mă mai notrc nu vreau altă dezamăgire. Ce te tot dai campion și când am avut nevoie de tine ai oferit cea mai rea versiune. Scuze, baby, ar fi trebuit de ceva timp să pun capăt. O lupoaică precum sunt eu nu e pentru începători. 

Eram prea mare pentru tine și de aia ești cu una ca tine. Asta e ca să te sperii. Mestecă și înghite, înghite și mestecă. Nu mă mai întorc la tine, nici dacă îmi plângi nici dacă mă implori. Am înțeles că nu e vina mea că te critică. Eu doar fac muzică, scuze că te stropesc (n.r. cuvânt în spaniolă salpique) 

M-ai lăsat vecină cu soacra, cu presa la poartă și cu datorii la Hacienda. Credeai că m-ai rănit și m-ai făcut mai dură. Femeile nu mai plâng, femeile facturează. Are nume de persoană bună! Clar(a) nu e așa cum sună! Are nume de persoană bună. Clar(a) e identică precum ești tu, pentru tipi ca tine!

De la dragoste la ură e un singur pas, pe aici să nu te mai întorci, ascultă-mă. Zero ranchiună, bebe, îți doresc să îți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare. Nu știu nici ce ți s-a întâmplat, ești atât de ciudat că nu te mai recunosc. Eu valorez cât două de 22. Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo. Ai schimbat un Rolex pe un Casio. 

Mergi accelerat, dar încet. Ah, multă sală, însă lucrează și creierul puțin. Fotografii pe unde mă uit, aici mă simt ostatică. Din partea mea, totul bine, te eliberez mâine și dacă vrei adu-o pe ea”, cântă Shakira în ultima piesă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!