VIDEO Ce fel de tată e Piqué? Imaginile pe care Shakira nici nu vrea să le vadă: și-a certat în public cei doi băieți plictisiți

Gerard Pique Clara Chia Kings League Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Martie 2023, 13:25
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2023, 13:28

Gerard Piqué (36 de ani) a fost unul dintre protagoniștii Kings League, un turneu de fotbal 7 contra 7, care s-a bucurat de succes imens la Barcelona.

Ca președinte al evenimentului, Piqué a participat la Final Four-ul turneului, desfășurat pe Camp Nou, în fața a 92.522 de spectatori. Fostul fundaș a venit alături de cei doi băieți ai săi, Milan (9 ani) și Sasha (11 ani).

Gerard Piqué, filmat cum își ceartă copiii în public

Unul dintre spectatori a filmat un moment devenit viral în Spania și comentat îndelung în presă și pe rețelele de socializare. Fostul fundaș central a fost surprins cum își ceartă copiii, lucru care a născut o nouă controversă față de Piqué, după scandalul cu Shakira din ultimele luni.

Nu se cunoaște contextul în care catalanul a ajuns să îi certe pe cei doi băieți, însă reacțiile nu au întârziat. „Lumea de pe rețelele de socializare a protestat la adresa lui  Piqué, spunând că nu se poate face așa ceva în public cu un copil”, a scris publicația Cuatro Deportes.

După divorțul lui Gerard Piqué de Shakira, cei doi băieți ai fostului cuplu au rămas în grija mamei. Până la vară, Milan și Sasha se vor muta la Miami cu Shakira. Mutarea ar fi trebuit să aibă loc încă din luna ianuarie a acestui an, dar a fost amânată din cauza stării de sănătate al tatălui artistei din Columbia, potrivit publicației catalane Sport.

„Mă întreb dacă Gerard Piqué este unul dintre acei tați care își întreabă copiii ce le place și ce vor să facă ori dacă este unul dintre cei care le impun lucruri”, a scris, pe Twitter, jurnalistul Adolfo Rodríguez.

 

Piqué, criticat pentru că și-a uitat un băiat în magazin

Tot la Kings League, a mai existat un moment viral cu cei doi copii ai lui Piqué. Sasha și Milan au fost filmați în timp ce păreau extrem de plictisiți de ceea ce se întâmpla pe teren. Tatăl lor, în schimb, se bucura la maximum de eveniment.

„Pare că cel care are zece ani e tatăl lor”, a comentat cineva pe rețelele de socializare, după ce a văzut imaginile. „Copiii au niște fețe de ‘vreau să merg acasă’”, a scris La Vanguardia.

Discuțiile despre cât de bun tată este Piqué au fost alimentate și de o știre potrivit căreia, în urmă cu câteva zile, fostul fotbalist și-a uitat unul dintre băieți într-un magazin din Barcelona. În filmarea apărută pe TikTok, Gerard Piqué e văzut ieșind din magazin alături de Milan. Cei doi merg spre mașină, iar într-un târziu apare și Sasha.

„Sasha a venit fugind spre mașină. Piqué se întoarce, îl vede și îi deschide ușa ca să intre în mașină. O situație criticată pe rețelele de socializare”, scrie La Vanguardia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!