Shakira, dusă la spital după scandalul cu Pique din ultimele zile! Cum a reacționat fotbalistul 

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Iunie 2022, 09:55
Data actualizarii: Sambata 04 Iunie 2022, 09:56

Gerard Pique (35 ani) ține prima pagină a tabloidelor în ultimele zile, după anunțul că a înșelat-o pe Shakira (45 ani).

Fotbalistul de la FC Barcelona și-ar fi înșelat iubita cu care se află într-o relație de mai bine de 12 ani. Pique și Shakira au împreună doi copii, însă nu s-au căsătorit până în prezent, iar ultimele vești apărute în presa iberică par să anunțe o ruptură a cuplului, care era unul dintre cele mai solide din lumea fotbalului. 

Jurnalistul Emilio Perez a dezvăluit, în urmă cu câteva zile, că Shakira l-a prins pe Gerard Pique înșelând-o, iar acum au apărut noi detalii în legătură cu modul în care cântăreața columbiană a asimilat toate informațiile din ultimele zile. Revista ‘¡Hola!’ informează că artista trecut printr-o criză sâmbăta trecută. 

Shakira, dusă la spital după scandalul cu Gerard Pique 

Sursa citată anunță faptul că Shakira a cerut îngrijiri medicale, iar apoi a fost dusă cu ambulanța la clinica Teknon din Barcelona. 

„O persoană aflată în prezența cântăreței a dezvăluit că iubita lui Pique nu își putea stăpâni lacrimile, suferind un atac de panică. Gerard Pique analiza cu mare preocupare scena, în titmp ce profesioniștii aveau grijă de artistă”, informează revista. 

Medicii ar fi întrebat-o pe Shakira dacă are nevoie de îngrijire psihologică, iar cântăreața a cerut să fie dusă la clinică. Pique și mama Shakirei, Nidia del Carmen Ripoll, au mers cu mașinile în spatele ambulanței. Revista a publicat și imagini cu momentele relatate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!