GALERIE FOTO Soția lui Gerard Pique, apariție uluitoare la plajă. Fanii s-au întrebat dacă chiar este Shakira

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 18:01
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 18:16

Shakira și Gerard Pique formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul internațional. 

Cei doi s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare de la „Waka Waka”, piesa devenită imn pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud, câștigat de Spania în finala cu Olanda, 1-0. De atunci, cântăreața de origine columbiană și fotbalistul Barcelonei formează un cuplu și au împreună doi băieți, Sasha și Milan. 

Celebra cântăreață este cunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața privată, iar aparițiile publice în afara evenimentelor sunt destul de rare. În urmă cu câteva zile, Shakira a fost fotografiată la plajă alături de copii și o prietenă. Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, vedeta de 45 de zile nu a impresionat la capitolul stilistic, apariția sa fiind destul de neglijentă. 

Shakira, despre motivul pentru care ea și Pique nu s-au căsătorit

Deși sunt împreună de peste un deceniu, Shakira și Pique nu s-au căsătorit, iar artista a dezvăluit într-un interviu acordat recent care este motivul pentru care nu au făcut nunta încă. 

"Ideea de căsătorie mă sperie. Nu vreau să înceteze să mă vadă drept 'iubita lui'. Este precum acel fruct interzis, prefer să îl mențin atent și să creadă că totul este posibil în funcție de comportamentul său", a declarat Shakira citată de Mundo Deportivo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!