GALERIE FOTO Shakira, din nou îndrăgostită?! S-a dus să-l urmărească la Marele Premiu din Barcelona apoi au fost surprinși la cină împreună 

Shakira Lewis Hamilton Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Iunie 2023, 23:12
Data actualizarii: Luni 05 Iunie 2023, 23:17

Shakira (46 ani) s-a reîntors în Barcelona la două luni după ce s-a mutat la Miami împreună cu băieții săi. 

Cântăreața columbiană s-a mutat în Miami împreună cu cei doi băieți pe care îi are împreună cu Gerard Pique, la un an de la despărțirea de fostul fotbalist. Shakira însă s-a întors la Barcelona, provocând isterie în mediul online, după ce a fost filmată participând la Marele Premiu din Formula 1 de la Barcelona. 

Shakira a mers și la etapa din Miami, unde a fost văzută alături de Tom Cruise, care i-ar fi făcut și avansuri, însă s-a văzut refuzat de artistă, după cum scria presa internațională. Cântăreața a fost ulterior surprinsă la cină alături de Lewis Hamilton, dar și la o plimbare pe barcă unde a participat și pilotul britanic și s-a scris de o posibilă relație a celor doi. 

Shakira și Lewis Hamilton, surprinși din nou împreună 

Shakira a apărut la boxe în timpul Grand Prix-ului din Barcelona, unde Lewis Hamilton s-a clasat pe poziția a doua, al doilea podium al său din acest sezon. După terminarea cursei, cei doi au apărut din nou împreună, la cină și păreau extrem de apropiați. 

Odată apărute imaginile, zvonurile conform cărora ar forma un cuplu s-au intensificat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!