GALERIE FOTO Nu a stat mult departe! Shakira, surprinsă în Barcelona într-o fustă mini și cu sutienul la vedere: „E plăcut să mă întorc!”

Shakira Marele Premiu al Spaniei Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Iunie 2023, 20:02
Data actualizarii: Duminica 04 Iunie 2023, 20:02

Shakira (46 ani) s-a mutat în urmă cu două luni în Miami, împreună cu băieții ei, părăsind Barcelona după ani buni în care a locuit acolo. 

Cântăreața columbiană a părăsit Barcelona odată încheiată relația cu Gerard Pique, ajungând la un acord cu fostul fotbalist pentru a-și lua băieții împreună cu ea în Statele Unite ale Americii. De atunci, a participat la diferite emisiuni și a fost văzută și la Grand Prix-ul din Formula 1 de la Miami. 

Despre Shakira s-a scris că ar fi primit avansuri de la Tom Cruise, cu care a fost surprinsă vorbind la Miami, dar și că ar avea o legătură cu Lewis Hamilton. Cei doi au fost surprinși la o ieșire în oraș cu mai mulți prieteni după cursă.

Shakira, apariție spectaculoasă în Barcelona

În acest weekend s-a desfășurat Marele Premiu din Formula 1 de la Barcelona, unde campionul mondial en-titre, Max Verstappen, a ieșit câștigător. Celebritățile nu au lipsit, printre cele mai cunoscute nume numărându-se cele ale lui Neymar, Kylian Mbappe sau Michael Douglas și Cathrine Zeta Jones. 

O adevărată apariție a fost și Shakira, care a apărut în prim-plan, de la boxe, zâmbind și purtând o ținută sexy. Artista a optat pentru o fustă mini albă și o cămașă înflorată, descheiată, prin care i se vedea sutienul. 

„E plăcut să fiu înapoi în Barcelona”, a scris Shakira pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!