GALERIE FOTO S-a dezbrăcat și a pozat acoperită doar de vopsea pentru a susține Italia la CM din 2010. Cum arată în prezent Melissa Satta, fosta soție a lui Christian Vieri

Melissa Satta Christian Vieri Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2022, 16:34
Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2022, 16:35

Fosta soție a lui Christian Vieri, Melissa Satta, a făcut ravagii la Cupa Mondială din 2010, când s-a dezbrăcat și o echipă de profesioniști i-a pictat pe corp tricoul Italiei, pentru a susține echipa int turneu. Iată cum arată în prezent!

La acea vreme, ideea Melissei i-a crescut popularitatea, însă nu a avut efectul scontat, întrucât Italia nu a castigat niciun meci, fiind eliminată din competiție în faza grupelor, desi luaseră trofeul în 2006.

De asemenea, la un an după, Melissa Satta și Christian Vieri s-au despărțit după ce fotbalistul ar fi înșelat-o cu actrița Sara Tommasi.

În prezent, zilele de model ale Melissei Satt par să fi luat sfârșit, însă aceasta rămâne o figură populară pe rețelele sociale, unde a strâns pste 4,7 milioane de urmăritori și publică tot felul de fotografii din viață personală și profesională.

Pe plan amoros, după despărțirea de fotbalistul Christian Vieri, Satta a fost văzută ieșind dintr-un hotel cu Kobe Bryant, în 2011, întâmplare ce ar fi făcut-o pe Vanessa Bryant să depună actele de divorț. La o lună după, italianca a început o relație cu Kevin-Prince Boateng și cei doi s-au logodit la scurt timp după, deși, au anunțat că vor divorța în 2020.

Sursă foto: Instagram, Getty

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!