GALERIE FOTO S-a decis să divorțeze de Dani Alves după ce a fost închis și acuzat de viol, acum a răspuns dacă are încredere în nevinovăția lui 

Dani Alves Joana Sanz Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Martie 2023, 18:38
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2023, 18:38

Dani Alves (39 ani) se află la închisoare din luna ianuarie, după ce a fost arestat în urma acuzației de viol. 

Brazilianul este acuzat că a violat o tânără într-un club din Barcelona pe 30 decembrie, iar din ianuarie se află la închisoare. Deși inițial Joana Sanz, cu care se căsătorise în 2017, a fost să îl viziteze de câteva ori, tânăra a anunțat recent că divorțează de fotbalist. 

Deși nu a vorbit despre acuzațiile care îi sunt aduse lui Dani Alves și s-a spus că a stat cu el pentru bani, Joana a rupt tăcerea. Când a fost întrebată însă dacă are încredere în nevinovăția lui, după ce a fost acuzat de viol, ceea ce presupune și infidelitate, tânăra a oferit un alt răspuns. 

Ce a spus Joana Sanz despre despărțirea de Dani Alves

Joana a fost recent surprinsă la Brians 2, unde Dani Alves se află închis, iar de atunci au apărut mai multe speculații legate de situația celor doi. Într-un interviu acordat Leticiei Requejo aceasta a oferit detalii. 

„Nu avem ce să vorbim despre bani pentru că eu și Dani avem bunurile separate, nu deținem nimic la comun. Singura dată când am vorbit despre bani a fost la începutul acestei situații, eu eram copleșită și am cerut prin intermediul avocatului său să îmi ofere un apartament în Paris, unde mergeam să lucrez. 

Nu am avut nevoie niciodată de ceva de la el, am avut fiecare bunurile lui și treaba noastră. Nu am vrut niciodată să îmi las munca și să trăiesc întreținută de el. 

Nu îl voi judeca el, pentru asta este justiția. Când voi putea îl voi vedea mereu ca să știu cum este, cum se simte și să văd ce face. E o situație foarte complicată, dar eu merg înainte”, a declarat Joana conform sport.es

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!