GALERIE FOTO S-a aflat care e averea uneia dintre cele mai iubite cântărețe din lume, care se iubește cu un star al fotbalului american 

Taylor Swift Kansas City Chiefs Travis Kelce Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 21:13
Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 21:13

Taylor Swift (34 ani) este una dintre cele mai iubite cântărețe din întreaga lume. 

Artista americană și-a început cariera în 2006, cântând muzică country. Taylor a devenit rapid o cântăreață iubită de întreaga lume, cucerind cu piesele sale de dragoste, astfel că a ajuns extrem de cunoscută. De-a lungul timpului, cântăreața a trecut de la country la pop. 

Taylor Swift s-a remarcat și cu relații pe care le-a avut cu diferiți artiști cunoscuți publicului, despre care a scris ulterior în cântecele sale. În prezent, cântăreața se iubește cu Travis Kelce (34 ani), jucător de fotbal american, care evoluează la Kansas City Chiefs, cu care va juca la Super Bowl. 

Cântăreața a fost surprinsă în tribune la majoritatea meciurilor din NFL în care a evoluat iubitul său, susținându-l cu ardoare. Mai mult, Taylor a mers și cu mama lui Travis la meciuri. 

Ce avere are Taylor Swift

Cariera de lungă durată, dar și albumele și turneele sale i-au adus lui Taylor Swift o avere considerabilă. Conform Bloomberg, averea lui Taylor s-ar ridica la până 946,7 milioane de euro, avere generată din concerte, drepturi de autor, încasări de pe drepturile de difuzare, proprietăți imobiliare dar și merchandising. 

Catalogul său muzical este cotat la 400 de milioane de dolari, iar în urma turneelor a ajuns la mai mult de 700 de milioane de dolari încasate pe intrări și vânzare de merchandising. Mai mult, filmul care a prezentat concertele sale i-a adus încasări de 164 de milioane de dolari. 

Conform Billboard, Taylor Swift a încasat 11 milioane de dolari pentru fiecare concert din ultimul său turneu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!