GALERIE FOTO Și-au confirmat relația după luni de speculații! Starul din NFL a apărut de mână cu cântăreața adorată de toată planeta 

NFL Taylor Swift Travis Kelce Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 19:20
Data actualizarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 19:23

Travis Kelce, starul din NFL al lui Kansas City Chiefs, și-a oficializat relația cu una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe. 

Travis Kelce (33 ani) s-a afișat la brațul noii sale iubite, îndrăgita cântăreață de muzică pop Taylor Swift (33 ani). Despre ei s-a scris timp de câteva săptămâni bune că ar fi într-o relație, iar artista a fost surprinsă în repetate rânduri la meciurile lui Kansas City Chiefs, însă fără să existe o confirmare oficială. 

Cu toate astea, după săptămâni de speculații, cei doi s-au afișat împreună la un after-party realizat după celebra emisiune Saturday Night Live, în care Taylor a fost și prezentatoare. Travis și-a ajutat partenera să coboare din mașină în timp ce mergeau spre eveniment, iar apoi cei doi s-au ținut de mână. 

Taylor Swift, una dintre cele mai iubite cântărețe din lume 

Taylor Swift este una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume. Artista americană și-a început cariera în 2004, iar până în prezent a lansat numeroase albume muzicale care au avut mare succes. Taylor este și una dintre cele mai premiate artiste, având nu mai puțin de 12 premii Grammy. 

Pentru cel mai recent turneu al său, Eras Tour, biletele la resale au ajuns să coste aproape 4.000 de euro, iar fiecare concert s-a desfășurat în regim Sold-Out, încă din primele zile de când biletele au fost scoase la vânzare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!