Rușii nu mai pot ascunde adevărul! Experții au găsit locul în care rachetele ucrainene au lovit crucișătorul Moskva

Război în Ucraina Nava Moscova Rusia Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 11:19
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 11:27

Nava amiral a Rusiei era situată la est de insula Zmeiny - la 80 de mile marine de Odesa.

Experții au analizat imagini din satelit care arată locația navelor și au determinat coordonatele exacte ale locului în care crucișătorul Moskva se afla în momentul în care a fost lovit de rachetele ucrainene Neptune (Naval News).

Experții au analizat o serie de imagini cu infraroșu din sateliți și au descoperit că explozia de pe navă a avut loc la 06:52 (ora Kyivului) pe 13 aprilie, potrivit sport.ua.

Nava Moskva se afla la 80 de mile de Odesa în momentul în care a fost lovită de ucraineni

În acel moment, nava se afla la est de insula Zmeiny - la 80 de mile marine de Odesa și la 50 de mile marine de coasta ucraineană. Coordonatele exacte la momentul în care rechetele ucrainene au lovit crucișătorului rus: 45°10'43.39"N, 30°55'30.54"E.

Experții notează că în acel moment mai existau câteva nave de război rusești, nu departe de Moskva. Locația navei se potrivește cu imaginile din satelit din 12 aprilie.

Specialiștii au subliniat că acest lucru confirmă versiunea autorităților ucrainene, deoarece nava se afla la o distanță care se încadrează în raza de acțiune a rachetelor ucrainene.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!