RU-SI-NOS! Mii de sarbi au facut ca maimutele in cel mai HORROR act de rasism! UEFA nu a vazut nimic ciudat, jucatorii s-au batut pe teren! Video

Serbia Anglia DANNY ROSE rasism U21 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Octombrie 2012, 15:02
Data actualizarii: Miercuri 17 Octombrie 2012, 14:54

Sarbii au demonstrat ce caracter au dupa i-au facut maimute pe englezi. Tot stadionul a comis acte de rasism, UEFA nu a vazut nimic.

Serbia - Anglia, la U21, s-a jucat pe un stadion micut din tara vecina, numai ca toti oamenii s-au unit impotriva jucatorilor de culoare.

Ca la un semnal, toti cei prezenti pe stadion au inceput sa faca exact ca maimutele, spre disperarea fotbalistilor englezi care au luat-o razna.

Cel mai afectat a fost Danny Rose, jucator de culoare, care a parasit terenul imitand ironic o maimuta. Apoi a urmat o bataie generala pe teren, iar publicul a continuat minute in sir cel mai DIZGRATIOS act de RASISM de pe un stadion de fotbal.

UEFA a socat insa! Dupa ce Steaua a fost luata in colimator de forurile europene pentru scandari rasiste, acum se pare ca nu au vazut NIMIC! Pe site-ul UEFA totul pare in regula, in stirea despre meciul Serbia U21 - Anglia U21.

VIDEO:

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!