REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE | "Gata, ma retrag!" Reactia categorica a lui Ilie Nastase dupa ce a luat sub 1% din voturi

Ilie Nastase alegeri europarlamentare Anghel Iordanescu unpr Stiri REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE | "Gata, ma retrag!" Reactia categorica a lui Ilie Nastase dupa ce a luat sub 1% din voturi
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2019, 14:16
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2019, 14:23

UNPR, partid care i-a propus pentru Parlamentul European pe Ilie Nastase si Anghel Iordanescu, a obtinut 0.39% din voturi la alegerile de ieri.

Ilie Nastase anunta ca se retrage definitiv din viata politica dupa ce UNPR, partid care l-a propus pentru un post de deputat in Parlamentul European, a obtinut un scor de 0.39%. UNPR i-a avut in capul listei pe Ilie Nastase si Anghel Iordanescu.

Ilie Nastase: "Gata cu politica!"


Ilie Nastase a vorbit pentru Telekom Sport dupa numararea voturilor.

"Gata cu politica! Ma retrag! Raman doar cu niste prietenii durabile pe care le-am legat cu cativa oameni politici. Poate ca e mai bine ca n-am iesit. Prefer sa stau cinci ani cu sotia mea decat sa fiu la Bruxelles, sa vad cum se cearta romanii intre ei. Certurile din tara s-au transferat in Uniunea Europeană. Asta e realitatea!", a precizat Ilie Nastase, potrivit Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!