Cine e tânărul misterios cu care s-a pozat Anamaria Prodan de Revelion? Impresara a dezvăluit tot: "Da, e adevărat!"

anamaria prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 15:52
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 16:26

Anamaria Prodan se află în Dubai, acolo unde a petrecut trecerea dintre ani.

Impresara a postat mai multe fotografii pe contul de Instagram, prin intermediul cărora le-a prezentat fanilor ținuta pe care a ales-o pentru ocazia specială.

Îmbrăcată într-o rochie lungă și mulată, de culoare neagră, la care a accesorizat o pereche de sandale argintii cu platformă și un colier, Anamaria Prodan a transmis și un mesaj incendiar: "Pregătiți pentru 2022???? Eu sunt! Anul acesta va fi perfect! Promit. Pierzătorii vor dispărea!". 

Cine e tânărul misterios alături de care s-a pozat

Într-unele dintre fotografii, impresara a apărut alături de un tânăr antreprenor român, stabilit de mai mulți ani în Emiratele Arabe Unite, împreună cu care aceasta este implicată în mai multe afaceri. 

Tudor Andrei Oroș ese un tânăr originar din Bistrița, care a studiat în Marea Britanie, iar acum are afaceri în Emirate. 

Bărbatul este director executiv al grupului Carfax Education, care mai are sucursale în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi. 

În plus, aceasta este implicat și în dezvoltarea platformei de Online Education, unde este implicată în Anamaria Prodan ca investitor și partener în proiectul The Online School, potrivit realitateasportiva.net. 

Da. Este adevărat. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine“, a dezvăluit Anamaria Prodan, citat de spynews.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!