Gest superb făcut de Gică Hagi și Gică Popescu! Suma donată de oficialii Farului victimelor din Turcia

Gica Popescu cutremur Turcia Farul Constanta Gica Hagi Superliga Gică Popescu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 19:28
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 19:36

Gică Popescu, președintele clubului Farul Constanța, a dezăvluit că a mers alături de Gică Hagi la ambasada Turciei la București pentru a semna în cartea de codoleanțe.

Cu această ocazie, cei doi oficiali ai clubului Farul Constanța au donat 50.000 de euro pentru victimele cutremurului care a făcut prăpăd în Turcia.

„A văzut toată lumea. O tragedie de proporţii, care nu te poate lasă indiferent. Chiar azi am fost cu Gică (n.r. - Hagi) la ambasada Turciei, la ambasadorul turc. Am adresat condoleanţe pentru pierderile avute poporul turc în acesta ultimă săptămână.

Din bugetul nostru de sărăcuţi, am făcut o donaţie de 50.000 euro pentru victimele cutremurului din Turcia”, a spus Gică Popescu, potrivit Orangesport.

Peste 35 de morți după cutremurul care a zguduit Turcia și Siria

Bilanţul seismului violent care a lovit Turcia şi Siria la 6 februarie a crescut luni dimineaţă la 35.225 de morţi, conform celor mai recente rapoarte oficiale, transmite AFP.

Cutremurul cu magnitudinea 7,8 a ucis 31.643 de persoane în sudul Turciei, a declarat luni Autoritatea pentru Gestionarea Dezastrelor şi a Situaţiilor de Urgenţă (AFAD).

Autorităţile din Siria au anunţat 3.581 de morţi în această ţară. Numărul morţilor s-ar putea "dubla", a indicat duminică ONU.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!