Reactia lui Rednic in timp ce CFR era UMILITA in Ghencea: "A gresit Cadu? Omul cu opt titluri? Nu pot sa cred!" Fostul antrenor al CFR-ului l-a luat peste picior pe fundas:

CFR Cluj Cadu Mircea Rednic Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 August 2013, 22:51
Data actualizarii: Sambata 17 August 2013, 23:49

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Mircea Rednic, antrenorul demis de la CFR dupa un scandal cu Ricardo Cadu, capitanul echipei, nu il va uita pe curand pe portughez si tine sa il taxeze cu fiecare ocazie.

Meciul CFR-ului din Ghencea i-a oferit fostului campion al Romaniei inca o sansa sa il ironizeze pe fundas, dupa ce acesta a gresit la golul marcat de Piovaccari.

"Nu imi vine sa cred ca a gresit Cadu. El, care a castigat opt campionate cu CFR?! Ce sa mai discut, ca doar au spus cei de acolo ca este indispensabil, ca e cel mai bun. Sa-i lasam asa, sa-i joace pe toti pe degete. Nu vreau sa mai vorbesc despre CFR, sunt cativa baieti acolo pe care ii admir foarte mult. Or sa se convinga si ei", a spus Mircea Rednic, potrivit Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!